Hangstoel

De zonnigste webshop van Nederland!

kwaliteit

Begin met genieten!

vrolijke kleuren

Hangmat weetjes:

Wat is een hangmat en waarom eentje aanschaffen?

 

Het hangmat gevoel: “Geluk is een hangmat waarin je lui ligt in een wezenlose stilte”  En heen en weer schommelend, kijkend naar de ondergaande zon geniet JIJ van JOUW hangmat geluk! Onze hangmatten staan voor ultieme ontspanning, en geven je een heerlijk vakantiegevoel, thuis of op reis.

Maar een hangmat is meer. Op reis is hij je draagbare huis, je bed en je stoel. 

Veel mensen hebben al een hangmat in de tuin maar steeds meer zie je ook binnenhuis hangmatten en hangstoelen. Ze zijn te krijgen in veel verschillende materialen, afmetingen en kleuren, zo is er altijd wel eentje die past bij je eigen smaak en interieur.

In Zuid-Amerikaanse landen slaapt men al generaties lang hangmatten.

Hangmatten bieden bescherming tegen stof, vocht, dieren en ongedierte en voelt aangenaam koel in een warm klimaat. 

Bovendien bieden hangmatten allerlei bijzondere gezondheidsvoordelen!

Je houding in een hangmat:

 

Je begrijpt dat je in een hangmat totaal anders ligt dan in een bed. In onze hangmatten kun je geheel relaxen. Door er op de juiste manier in te liggen, namelijk diagonaal! Dan ben je zeker van een goede lighouding. Er zijn nergens drukpunten en het lichaam wordt overal ondersteund. Je lichaam zal zich beter kunnen ontspannen en rugpijn wordt voorkomen.

Schommelen om te slapen:

Ook is gebleken dat mensen in een hangmat sneller in slaap kunnen vallen. Uit onderzoek is gebleken dat het zacht schommelen in een hangmat helpt om eerder in slaap te vallen dan in een gewoon bed. Wiegen helpt dus niet alleen bij baby’s!

Therapeutische werking van en hangmat:

Het wiegende en schommelende effect van een hangmat helpt bij de aanpak van vestibulaire en bewegingsstoornissen. De zacht wiegende beweging van een hangmat wordt vaak geassocieerd met de tijd in de baarmoeder en heeft een kalmerend effect.

  

Wat is een geïmpregneerde hangmat

Slapen op elke denkbare plek en nooit meer last van muggen? Dat kan met een geïmpregneerde reishangmat. Dat is een reishangmat met een dakje van geïmpregneerd klamboegaas eromheen. 

Schrijf je nu in voor onze Nieuwsbrief

Ontvang alle aanbiedingen, combinatieacties van onze andere shops, en kortingen direct in je mailbox. We verzenden eenmaal per maand een nieuwsbrief.